Colours Quiz for Kids

1. What is the colour of your hair?

A. Red

B. Pink

C. Black

D. Blue

Ans: C. Black

2. What is the colour of human blood?

A. Red

B. Pink

C. Black

D. Blue

Ans: A. Red

3. What is the colour of snow?

A. Blue

B. White

C. Black

D. Green

Ans: B. White

4.  How many primary colours are there?

A. Two

B. Seven

C. Five

D. Three

Ans: Three (red, yellow, blue)

5. What is the combination of colours in the Indian National Flag?

A. Three

B. Four

C. Two

D. One

A. Saffron, White, and Green

B. Red, White, and Blue

C. Green, White and Black

D. White, Orange, and Green

Ans: A. Saffron, White, and Green

6. What is the colour of a sunflower?

A. White

B. Yellow

C. Blue

D. Green

Ans: B. Yellow

7. What is the colour of the sky?

A. White

B. Yellow

C. Blue

D. Green

Ans: C. Blue

8. Which of these is a green-coloured vegetable?

A. Potato

B. Tomato

C. Pea

D. Cauliflower

Ans: C. Pea

9. What is the colour of the Leaves?

A. Green

B. White

C. Black

D. Pink

Ans: A. Green

10. What is the first colour in the rainbow?

A. Green

B. Red

C. Orange

D. Blue

Ans: B. Red

Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.